Estás aquí:  / LOCUCIÓN DESTACADA / Triplete, un acto en cada provincia

Triplete, un acto en cada provincia

tibi-sanchez-cebrian

Este fin de semana fueron 3 actos y, además, los tres nuevos para mi. El primero de ellos casar a unos amigos. Ni más ni menos que a Victor Bernad y a Maria de la Torre (Castellón). Deportistas, sonrientes y positivos como el que más. El segundo la Volta a Peu Villalonga (Valencia) y el tercero Volta al Panta de Tibi (Alicante).

 

Bueno del primero fué todo amor, complicidad y emociones. Que os voy a decir de un día como ese, ¿verdad? Pues si ya has pasado por el, lo sabes y sino, ¿a que esperas? (risas) Se dijeron los dos SI, aunque Victor dejo pasar dos segundos entre pregutna y contestación (complicidad con risas). De la segunda imaginaros…, rapidísima, ambientazo, muchos pasos por control donde se concentraba la gente y sobre todo una carrera impecable. Una octava edición redonda. Me gustaría destacar que nunca en mi vida había visto a tanta gente concentrada en una entrega de trofeus. Xe, ¡¡¡un 10!!! y de la tercera rescato la crónica de Sense Límits Aventura.

Era la primera edició, però semblava que fora la cinquena o la que fa 10. Eixe era un dels comentaris que s’escoltava al carrer Alameda on estava ubicada la línea de meta de la I Volta al Pantà de Tibi, una de les proves que debutava enguany al nostre calendari de carreres per muntanya i ho feia amb molta força.

Més de 400 corredores participaren a esta I Volta al Pantà de Tibi, on la victòria en la prova reina 26 km 1100+ va ser per a Miguel Angel Sánchez Cebrián en homes i Gemma Macià (Club Trilegens Santa Pola), que entraren a meta en solitari.


La paret i les baixades tècniques

Sánchez Cebrián va bassar la seua victòria en les baixades tècniques, com la que hi havia al km 10 on en poc més d’un kilòmetre es passava dels 736 metres del punt més alt de la prova a només 420 m.

En eixe punt amb un desnivell tan marcat ha aconseguit fer diferència i anar ampliant després en l’espectacular pujada a les escales de la pared del Pantà fins arribar a meta en un temps de 02:12:55.

“Un temps brutal”

“El temps de Cebrián ha sigut brutal” reconeixia Santi Luna Bellot, director de la prova. “És una carrera on es pot còrrer, però no ens ho esperaven tan prompte” admitia en nom dels organitzadors dels CEMET (Club d’Esports de Muntanya i Escalada de Tibi).

Tampoc s’esperaven una resposta tan gran dels corredors que han acollit molt bé esta primera edició de la prova en un recorregut sorprenent. “Estem molt contents per com ha anat tot i especialment pels comentaris dels participants. Els haviem preparat un recorregut novedós, perquè la gent coneixia el Maigmó i la Pena, però la part del Pantà ha sigut nova i ha agradat un montó, per les vistes i la zona aérea”.


Luna, com a casa

Un dels que sí coneixia la zona era el segon classificat en meta, José Antonio Luna (Club Marathon Crevillent), el corredor de Castalla que manté una particular relació amb Tibi. En tercera posició Joan Carles Orquin Chorro del Centre Excursionista de Xixona.

En categoria femenina, a més de la victòria per a Gemma Macià, el pòdium el completaven Vicky Romero Santonja (CAFS Xixona) i la corredora de Castalla Anabel Juan García. 

 

La curta, per a El domingo a las 8

Quant a la prova de 17 km, la victòria en homes per a Abraham Pastor i Iván Sánchez Lozano, companys de El domingo a las 8, on el púpilo li ha exprimit al seu entrenador fins al final. I en dones victòria per a Patricia Pérez Richar, també del club El domingo a las 8.

Tots han rebut un premi molt especial que havien elaborat des de l’associació AdisTibi, i també tots han compartit les llonganises seques i les palellites que han posat el punt final a esta I Volta al Pantà de Tibi que ha vingut per a quedar-se.

 

ENVIAR RESPUESTA

Tu dirección de email no será publicada. Los campos requeridos están marcados. ( requerido )

Estas son las redes sociales en las que participa Espiquer. Échales un vistazo para enterarte de sus locuciones, movimientos y curiosidades.

Diferénciate, se acordarán de tí!

TUITS RECIENTES

Sorry, there was a problem when load