Estás aquí:  / LOCUCIÓN RECIENTE / Torna la Màgia a La Botamarges

Torna la Màgia a La Botamarges

Castell de forna

De nou ens veiem en Forna.

Un poblet menut amb sabor d’alqueria mora presidida pel Castell que vigila il.luminat les nits previes a la carrera que organitzen els components del Club Botamarges i el seu ajuntament. Retrobaments en gent que feia prou de temps que no es veiem, emocions i molta festa a base anecdotes, rises, musica, beguda i menjar (estos saben el que fan. Fan una bona taula).

M’agrada allò de ficar nom o tan sols una paraula a mena de resum a les carreres en les que participe. Sempre parle de la Màgia de Forna. D’allò mes pur, sencill, humà i a la vegada sorprenent que passa en un moment donat. Aixi son els components d’aquesta gran carrera i eixa es la essencia que fa que tot siga especial.

Benvinguts a Forna!

A continuació la crònica de Sense Límits Aventura.

sebas-botamarges-2Sebas es reivindica a la Botamarges

Amb la ràbia acumulada de unes quantes setmanes rumiant una “injusta” sanció a l’Ultra Güeyos del Diablo, amb les ganes de refer-se d’una mala experiència a la TDS del UTMB quan totes les mirades estaves dipositades en ell, amb l’ambició de tornar a demostrar que és un dels millors corredors de muntanya que hi ha a la nostra Comunitat i a tota Espanya.

Amb tota eixa energia acumulada afrontava Sebas Sánchez (Marathon Crevillent) esta VII edició de la Botamarges a la xicoteta localitat de Forna. Amb eixa ràbia acumulada ha aconseguit una gran victòria fent els 70 km 3700+ d’esta particular prova en un temps de 07 h 33 ‘ 12″.


Domini des del principi

Pràcticament des del tret d’eixida el corredor de Petrer ha manat en la prova marcant sempre el millor temps en els diversos punts de control al km 19, al km 30 per les Antenes, al km 48 per Benirrama i al km 61 per Absudia, on a falta de 9 km ja era clara la victòria de Sebas que ha pogut entrar en meta en solitari on amb una celebració continguda i un somriure de satisfacció ha disfrutat de la victòria a la VII Botamarges.

Per darrere Iván Sánchez (El Domingo a las 8) marcava el ritme de persecució veient en tot cas com era impossible recuperar el temps amb Sebas. El de San Vicente entrava en meta en una meritoria segona plaça amb un temps de 08h 06′ 53″, poc per temps per davant del tercer classificat José Gómez Insa, el veterà corredor de Corresendes de Xeresa que feia un temps de 08h 10′ 46″. El top 5 el completaven Josua Aran (Irun Calp) amb 08:13:22 i el corredor de Bellreguard Raul Fuster (Corriol X-Trem) amb 08:29:01.

En categoria femenina la victòria ha estat per a la gran favorita de la prova Mari Tamarit (Like Sport) amb un temps de 10:14:09. La corredora d’Ontinyent acumula una nova victòria important esta temporada en el seu palmarés i a més es lleva l’espineta de la passada edició de la Botamarges on va acabar en segona posició per darrere d’Ana Abad.

I ara…

Després de la victòria a la VII Botamarges, Sebas Sánchez, té altres possibles reptes. El de Petrer té encara l’oportunitat d’aconseguir la Copa d’Espanya d’Ultres FEDME si acudeix a la Tenerife Blue Trail de pròxim 24 d’octubre. La sanció que li va imposar la FEDME a l’Ultra Güeyos del Diablo per no mostrar el dorsal, segons explicacions de la FEDME, li complica les opcions al títol però matemàticament encara és possible. I mentre hi ha vida…

ENVIAR RESPUESTA

Tu dirección de email no será publicada. Los campos requeridos están marcados. ( requerido )

Estas son las redes sociales en las que participa Espiquer. Échales un vistazo para enterarte de sus locuciones, movimientos y curiosidades.

Diferénciate, se acordarán de tí!

TUITS RECIENTES

Sorry, there was a problem when load