Estás aquí:  / LOCUCIÓN DESTACADA / La Font de Figuera amb record per a Juan Martinez

La Font de Figuera amb record per a Juan Martinez

La Font - Circuit Ibers

Era el punt i final al Circuit Trail dels Íbers. els últims 26 km 1400+ que anaven a definir esta primera edició. I en l’emoció de la lluita gloval per la general calia mesurar forces, tirar mà de la calculadora i agafar aire per afrontar les moltes pujades, en especial la del cim del Capurutxo.

Entre la lluita per la general ha emergit Juan Martínez (Like Sport Lurbel) que acudint a la cridada del seu amic Javi Soriano, company de club i organitzador del Trail Font de la Figuera, ha demostrar el seu nivell. El d’Ontinyent ha marcat el ritme des del primer moment i ha arribat en solitari a meta tot i els esforços de Abelardo Orquin i José Torró per darrere.


Victòria amb rècord

Juan Martínez ha aconseguit la victòria amb un temps de 02:16:19, un temps que a més suposa batre de forma considerable el rècord de la prova que tenia José Davia amb 02:21:21, deixant constància de nou de la velocitat de les seues cames com ja va fer en altres ocassions a Enguera.

Per darrere entraren completant el pòdium Abelardo Orquin (Trail Serra Vernissa) amb 02:25:07 i Juan José Lopez Carpena (CEE Trail Club) amb 02:31:38.

 

El Circuit per a Llorenç i Sonia

En setena posició entrava Llorenç Montserrat (CA Bèrnia) que amb este resultat es proclamava campió del Circuit Trail dels Íbers.  Llorenç corria amb la calculadora a la mà i controlant en tot moment Juan Manuel González Valiente (Like Sport) l’altre aspirant a la victòria general del circuit que entrava justetament per darrere d’ell en meta. Sergio Pastor (SaliTrail) ocupa el tercer lloc en el pòdium global del Circuit.

ENVIAR RESPUESTA

Tu dirección de email no será publicada. Los campos requeridos están marcados. ( requerido )

Estas son las redes sociales en las que participa Espiquer. Échales un vistazo para enterarte de sus locuciones, movimientos y curiosidades.

Diferénciate, se acordarán de tí!

TUITS RECIENTES

Sorry, there was a problem when load