Estás aquí:  / HACE UN TIEMPO / LOCUCIÓN RECIENTE / NOTICIAS / La festa de Vistabella is Vistabella

La festa de Vistabella is Vistabella

El mejor speaker, speaker de carreras, speaker trail

El crono passava de les 6 hores quan apareguen en línea de meta Lucía Bravo i Pablo Bort. Eren ja els últims. Els corredors granera encarregats d’arreplegar tot el fem i les deixalles de la prova. I la plaça del Dau va esclatar. Al ritme de grans hits com “Agradecida” de Lina Morgán, Rafael o “Mentirosa” -selecció especial de Jaime González, l’espiquer de la prova- prop de 200 persones embogiren. Era el punt i final a un dia que havia estat molt llarg.

A un cap de setmana llarg. A uns mesos llargs perquè tot isquera perfecte a la IX Cursa de Muntanya de Vistabella, que enguany tenia la responsabilitat d’acollir la cinquena prova de la Copa d’Espanya FEDME Buff Salomon. Prova superada. Prova superada amb nota perquè la IX Cursa de Muntanya de Vistabella va estar ahir un èxit i s’ha viscut de nou un cap de setmana redó on el Trail ha estat el gran protagonista i on Vistabella s’ha volcat de nou amb la seua prova.

La victòria ha estat per a Toni Roldán, integrant de la selecció balear que ha estat el més ràpid en fer els 28 km 1500+ del nou recorregut de la prova. Parava el corno en 02:23:01 i li donava temps a paladejar el sabor de la victòria sabedor que li treia vora 3 minuts al segon classificat el madrileny Daniel Remón (02:25:45) i al tercer, el galleg Elpidio Gómez (02:26:44).

Adell i Bonavista, a prop del pòdium

Roldán ha bassat la seua victòria en la constància i en saber esperar el seu moment. Ha anat entre els primers a la part incial i més corredora del nou recorregut de la prova, en companyia de Zaid Ait Malek, guanyador de l’any passat i de Cristobal Adell (La Sportiva). Passat el km 20, i arribant a la zona més tècnica, Roldán ha incrementat el seu ritme, deixant enrere un Zaid Ait Malek que s’ha despejat i acabava lluny dels millors en la posició 26.

zaidAdell tampoc ha pogut mantindre el ritme de Roldán, però el corredor d’Albocàsser ha tret forces per poder acabar sent el millor valencià de la prova en la cinquena posició, dos segons per darrere de Mario Bonavista, el corredor de Terol, que ha sigut el primer representant de la selecció valenciana. Els dos estaven molt contents de la forma en què han respost en esta Cursa de Muntanya de Vistabella amb tan gran nivell, i on Adell ha tornat a deixar bones sensacions i Bonavista ha anat de menys a més.

Cal destacar també el bon paper dins del top 10 d’Albert Ferrer (Maestrazgo Canyero’s Bar) a qui la seua setena posició li donarà segurament el lideratge de la Lliga Castelló Nord.  També bon resultat de Javier Soriano Revert (LikeSportLurbel) acabant el que fa 8 i Jonh Roglà (seleccio valenciana) el que fa 11.

Miralles i Galí també

En categoria femenina la victòria ha estat per a Paula Cabrerizo (selecció madrilenya) que ha superat des del primer moment les seues rivals, traen en meta vora 13 minuts la segona classificada Gemma Arenas (sel. andaluça) i uns 20 minuts a Sandra Sevillano.

La primera de les valencianes ha estat Silvia Miralles (Mur i Castell-Tuga), en cinquena posició, superant per molt poc les 3 h (03:00:26), seguida de la corredora de Gilet Melissa Galí (selecció valenciana) amb un temps de 03:02:41. Cal destacar també el bon paper de Laia Cañes (Atmosfera Sport Running) huitena amb un temps de 03:07:32 i també dins del top 10 Maria Vanessa Benavent (Correliana) amb 03:10:34.

Amb la victòria de Toni Roldán i Paula Cabrerizo, Roldán passa a liderar la Copa d’Espanya FEDME de Carreres per muntanya a falta només d’una prova, la que tindrà lloc a Ricote, Múrcia pròxim mes d’octubre. Per a quan arribe esta prova a Vistabella ja estarà entrant el fred. I al Club de Muntanya de Vistabella ja estaran pensant en la prova de 2016. X Aniversari. Una festa encara més gran, que de ben segur conclourà de nou al compàs de la música i una dedicatòria als vora 3500 visitants que cada any arriben a Vistabella: “solamente puedo decir, gracias por venir….” #VistabellaisVistabella


 

ENVIAR RESPUESTA

Tu dirección de email no será publicada. Los campos requeridos están marcados. ( requerido )

Estas son las redes sociales en las que participa Espiquer. Échales un vistazo para enterarte de sus locuciones, movimientos y curiosidades.

Diferénciate, se acordarán de tí!

TUITS RECIENTES

Sorry, there was a problem when load