Estás aquí:  / LOCUCIÓN DESTACADA / NOTICIAS / Trail / El Marató Buscarro es queda a casa

El Marató Buscarro es queda a casa

manel-2-900x505

Manel Ballester, de Barxeta, només fa poc que practica trail encara que ha segur campio del Circuit de curses de Diputacio al 2003 i ahir, la Marató de Buscarró era la seua primera experiència en la muntanya distàcia marató, després de fer només 5 proves de Trail, amb algun resultat de mèrit com la quarta plaça a  Serralades de Barxeta amb distància més curta.

 

Sabor especial de guanyar a casa, estrenant el palmarés de la Marató del Buscarró-Barxeta. “És dels dies que més he patit en competició”, reconeix Manel. “Ha estat molt exigent per la calor i la duresa del terreny amb moltes pendents curtes però dures, sense temps de recuperació amb baixades de molta pedra que trencaven el ritme”.

El ritme tranquil a l’inici i fins l’equador de la prova on es colocava líder, se li va esgotar en el km 36. “A l’últim avituallament he notat que les cames me pesaven, però ha sigut arribar al poble i m’han dut en volandes cap a meta”. Allà entrava després de 4 h 20’15”, i necessitava altres 20 minuts per a recuperar-se i tornar a ser persona.

Tractant de recuperar l’alé va vore com entraven en meta Gabi Valero (Corremón Trail) i Alfonso de la Torre Sáez (Alcudia de Veo Trail) que consolida la seua primera posició a la general de la Challenge Trail Marathon.

 

Fragment de la noticia de Sense Limits Aventura 

ENVIAR RESPUESTA

Tu dirección de email no será publicada. Los campos requeridos están marcados. ( requerido )

Estas son las redes sociales en las que participa Espiquer. Échales un vistazo para enterarte de sus locuciones, movimientos y curiosidades.

Diferénciate, se acordarán de tí!

TUITS RECIENTES

Sorry, there was a problem when load